Anul acesta ne-am gândit să reluăm ideea de obiecte create de noi pentru cei ce vor să sprijine şi să promoveze proiectul. Vor fi mai multe pe parcurs, dar începem prin a vă arăta sacoşa.


Sacoşa Monumente Uitate

Material – pânză | Dimensiuni 31x40 cm / toartă 36 cm | imprimare serigrafică


Ce e pe sacoşă?

Castelul Teleki din Gorneşti, una dintre cele mai frumoase şi mai bine conservate reşedinţe nobiliare extraurbane în stil Baroc din Transilvania.

 Cât costă? 

  • o sacoşă – 18 RON
  • pachet de 2 – 30 RON 
  • pachet de 5 – 65 RON



De unde se pot cumpăra?

Dacă eşti în Bucureşti, îţi livrăm personal coletul. Dacă eşti oriunde altundeva în România, noi îţi trimitem coletul prin poştă, cu plata ramburs. Transportul este 10 RON. Dacă eşti oriunde altundeva în lume, găsim o soluţie.

Tot ce trebuie să faci este să ne trimiţi comanda ta împreună cu detaliile de livrare pe mail la monumenteuitate@arche.ro, sau prin mesaj pe pagina noastră de facebook.

Cum se întreţine?
La prima spălare, sacoşa va intra puţin la apă. Noi recomandăm să o speli manual, în apă călduţă, dar se poate spăla şi la maşină, la 30 de grade. De călcat, recomandăm să o calci pe dos.

Unde văd mai multe poze?
Am creat un album pe pagina noastră de facebook. Îl poţi vedea aici.



Cum sprijin proiectul?

Profitul obținut va fi folosit în continuarea proiectului Monumente Uitate în 2013. Avem multe idei pe care vrem să le punem în aplicare, una dintre ele foarte dragă nouă şi pe care am început deja să o transformam în realitate. Dar păstrăm secretul până la anul :) 

Dacă ai propria idee despre cum ai putea contribui la dezvoltarea proiectului, scrie-ne la monumenteuitate@arche.ro.


0 Comentarii