23 oct. 2013

Expoziţia „Urbanismul printre urbanişti”
Asociaţia Absolvenţilor Urbanişti şi Peisagişti din România (A.A.U.P.R.) organizează în parteneriat cu Facultatea de Urbanism din cadrul U.A.U.I.M., în perioda 22-25 octombrie 2013, expoziţia „Urbanismul printre urbanişti”. Scopul evenimentului este promovarea tinerilor licenţiaţi în urbanism şi peisagistică. Acesta se va desfăşura în spaţiul expoziţional al U.A.U.I.M., str. Academiei, nr. 18-20, 010014, Bucureşti. 

Expoziţia este una dintre cele mai importante contribuţii ale A.A.U.P.R. în demersul ei de a evidenţia necesitatea specializării de urbanist şi peisagist. De asemenea, evenimentul îşi propune informarea cât mai corectă asupra acestor bresle, motiv pentru care acesta se adresează publicului larg, specialiştilor dar şi celor interesaţi din domeniile conexe. In acest scop, expoziţia găzduieste lucrări realizate de specialişti şi va fi structurată pe patru secţiuni: cercetare/învăţământ, proiecte de specialitate (urbanism şi peisagistică), concursuri naţionale şi internaţionale şi domenii conexe (arhitectură, fotografie, publicitate şi design). Pe parcursul celor 4 zile ale evenimentului, promotorii expoziţiei organizează o serie de prezentări şi conferinţe pe teme variate. 


A.A.U.P.R. a fost infiinţată în 2013 şi are ca scop principal promovarea şi susţinerea absolvenţilor cu studii de licenţă (urbanişti şi peisagişti) ai Facultăţii de Urbanism din cadrul Universităţii de Arhitectură şi Urbanism “Ion Mincu”, din Bucureşti.


Niciun comentariu: