Deschidem înscrierile pentru ultimul Castle Break de anul acesta. În primul weekend din octombrie, călătorim pe urmele boierilor Moldovei şi vizităm două dintre cele mai frumoase reşedinţe boiereşti din jurul Iaşiului: Palatul Cuza din Ruginoasa şi Castelul Sturdza din Miclăuşeni.

Vom pleca din București, cu posibilitate de preluare din orașele de pe ruta București - Bacău. 

În funcţie de dimensiunea grupului, preţul excursiei variază între 300 şi 350 lei şi urmează a fi stabilit după încheierea înscrierilor. Acesta include: transport, cazare, mic dejun (5 octombrie), taxa de acces şi tur ghidat al Castelului Sturdza din Miclăuşeni, taxa de acces şi tur ghidat al Palatului Cuza din Ruginoasa, tur ghidat în Iaşi. 

Pentru a vă înscrie, trebuie să completaţi următorul formular (până duminică 28 septembrie) şi să achitaţi un avans de 100 lei (până miercuri, 1 octombrie). După completarea formularului, veţi primi pe email informaţiile necesare pentru plata avansului. 

Pentru mai multe informații, o puteți contacta pe Carmen Vasile, la adresa carmen.vasile@arche.ro, sau ne puteţi da un mesaj privat pe pagina facebook Monumente Uitate

Program:

Sâmbătă, 4 octombrie 2014
06.30 Plecare din Bucureşti
08.00 Popas (15 minute)
13:00 Pauză de masă
15:30 Sosire Miclăuşeni – tur ghidat al Castelului Sturdza şi al Mănăstirii Miclăuşeni, program liber
18:00 Plecare spre Iasi
19:00 Sosire la Iasi, cazare la hotel 3*

Duminica, 5 octombrie 2014
8:00 Mic dejun
9.00 Tur de oraş prin Iaşi
12.00 Plecare spre Ruginoasa;
13.00 Sosire Ruginoasa - vizitarea palatului Cuza şi a împrejurimilor, masa de prânz
16.30 Plecare spre Bucureşti
22:30 Sosire estimată în Bucureşti



Pentru noi, este a doua oară când organizăm Castle Break Moldova. Imagini şi impresii de anul trecut, aici: http://bit.ly/CumafostCastleBreak2
***

Castle Break este o iniţiativă de redescoperire a reşedinţelor nobiliare din România prin turism cultural, iniţiată de Asociaţia ARCHÉ alături de ViajoaHai la BordHoinari Români şi archiTravel.





2 Comentarii

Oana a spus…
Bine v-am regasit! Eu prefer sa particip numai a doua zi, in Iași, si voi plăti avansul si alte costuri atunci. De aceea propun sa anunțati prin mail sau prin PM membrii grupului la ce hotel de trei stele veți fi cazati in Iași pentru a ați unde sa va găsesc duminica dimineața. Înțeleg ca nu prea s- a înscris lumea din cauza banilor si a previziunilor sumbre dpdv.economic privind anul 2015, tinand cont si de apropierea iernii, deși suma de 350 nu este mare pentru a acoperi costurile - de aceea s-a prelungit perioada înscrierilor. Eu prefer sa vin direct la Iași din alte motive.
Monumente Uitate a spus…
Dragă Oana, te rugăm să ne dai un mail sau un mesaj pe pagina de facebook cu datele tale de contact, pentru că nu am reuşit să le găsim printre membrii grupului. Mulţumim!